Termeni si conditii

Termeni și condiții de utilizare

Prezentul document, prin conținutul său, pune la dispoziția utilizatorilor Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a website-ului www.dru-po.ro. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website, prezentate mai jos. Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, și implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la acestea, și reprezintă întreaga înțelegere dintre părți.

DRU–PO își rezervă dreptul de a schimba şi actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. De aceea, vă rugăm să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

Serviciile și produsele prezentate pe site-ul www.dru-po.ro nu se constituie într-o ofertă de niciun fel, fiind prezentate cu titlu pur informativ. Pentru a primi o ofertă din partea DRU–PO, veți contacta direct compania (CONTACT- link către contact).

DREPTURI DE AUTOR    

Întregul conținut al site-ului  este proprietatea  S.C. DRU–PO S.R.L. SUCEAVA. și este protejat de legislația României.

S.C. DRU–PO SRL este autorul site-ului www.dru-po.ro și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației române și internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, iconuri, fotografii, clipuri audio/video, ş.a.m.d. sunt proprietatea DRU–PO sau sunt licențiate de DRU–PO pentru a fi folosite. Conţinutul site-ului www.dru-po.ro, integral şi/sau parţial, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, revândut, sau exploatat în scopuri comerciale fără acceptul scris prealabil al DRU–PO. Efectuarea de operaţiuni neautorizate asupra acestui site şi tentativa de efectuare a acestora, incluzând utilizarea abuzivă, utilizarea frauduloasă, accesul neautorizat, modificarea, copierea de informaţii în vederea comercializării lor, blocarea accesului, ş.a.m.d., vor fi pedepsite conform legii.

DRU–PO respectă drepturile intelectuale ale altor persoane. Dacă consideraţi că munca dumneavoastră a fost copiată într-o manieră care să încalce dreptul de proprietate intelectuală, vă rugăm să adresaţi DRU–PO o notificare care să cuprindă: semnătura fizică sau electronică a persoanei autorizate să-l reprezinte pe posesorul dreptului de proprietate; o descriere a materialelor protejate de drepturi care apreciaţi că au fost încălcate; o indicare a locaţiei pe site unde apreciaţi că aceste drepturi au fost încălcate; adresa, numărul de telefon şi adresa de e-mail a dumneavoastră; o declaraţie pe proprie răspundere conform căreia sunteţi convins că utilizarea în dispută nu a fost autorizată de deţinătorul drepturilor, ale împuternicitului sau ale legii; o declaraţie notarială pe proprie răspundere conform căreia acţionaţi cu bună credinţă, că notificarea este completă şi corectă şi că sunteţi deţinătorul drepturilor sau acţionaţi în numele său.

În cazul unor eventuale conflicte între S.C. DRU–PO S.R.L.   SUCEAVA. și utilizator, se va încerca rezolvarea acestora pe cale amiabila – contactând compania pentru conciliere amiabilă (CONTACT), iar dacă aceasta nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, pe teritoriul României, în conformitate cu legile  în vigoare.

CONFIDENȚIALITATE  

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, SC DRU–PO SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.